رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین گفت: سطح پوشش بیمه کشاورزی در استان ضعیف است و بسیاری از کشاورزان خسارتدیده از خشکسالی و سایر حوادث طبیعی از پوشش بیمهای بیبهره هستند.
- اخبار استانها -رجب رحمانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قزوین با اشاره به خسارتهای سنگین خشکسالی در طول 2 سال زراعی اخیر اظهار داشت: کشاورزان و باغداران ما در مجموع حدود 2 هزار و 200 میلیارد تومان از خشکسالی خسارت دیدند؛ در حالی که عمده کشاورزان خسارتدیده بیمه ندارند و نمیتوانند خسارت واردشده را جبران کنند.
قزوینقزوینوی اضافه کرد: سطح پوشش بیمه کشاورزی در استان قزوین ضعیف است و بسیاری از کشاورزان خسارتدیده از خشکسالی و سایر حوادث طبیعی از پوشش بیمهای بیبهره هستند. برای نمونه در مردادماه سال قبل هم نقاطی در الموت و آوج درگیر سیلاب غافلگیرکننده شدند که تا امروز هم زمینهای کشاورزی این مناطق بازسازی و احیا نشدند.
رحمانی با بیان اینکه علاج واقعه را قبل از وقوع مهیا کرد، گفت: امروز یکی از نیازهای اصلی بخش کشاورزی استان قزوین احداث سیلبندها در نقاط پیرامون رودخانههاست تا زمینهای کشاورزی با طغیان رودخانه از بین نروند که در این زمینه باید شرکت آب منطقهای و سازمان جهاد کشاورزی پای کار بیایند و با مشارکت کشاورزان این سیلبندها را ایجاد کنند.
وی یادآور شد: احداث بندهای آبخیزداری هم یکی از راهکارهای اساسی برای مدیریت سیلابهای فصلی و ذخیره کردن آبهای سطحی است که در استان قزوین تجربیات خوبی در این حوزه داریم. با این حال اعتبارات آبخیزداری در استان قزوین همچنان اندک است و باید در این بخش اعتبارات ملی و استانی بیشتری جذب شود.
دولت 2500 میلیارد تومان به صندوق بیمه کشاورزی کمک کرداصلاح طرح تعیین تکلیف کارشناسان بیمه کشاورزی در مجلسچرا استقبال زیادی از صندوق بیمه کشاورزی و عشایر نمیشود؟+فیلمدولت 2500 میلیارد تومان به صندوق بیمه کشاورزی کمک کرد
دولت 2500 میلیارد تومان به صندوق بیمه کشاورزی کمک کرداصلاح طرح تعیین تکلیف کارشناسان بیمه کشاورزی در مجلس
اصلاح طرح تعیین تکلیف کارشناسان بیمه کشاورزی در مجلسچرا استقبال زیادی از صندوق بیمه کشاورزی و عشایر نمیشود؟+فیلم
چرا استقبال زیادی از صندوق بیمه کشاورزی و عشایر نمیشود؟+فیلمتسهیلات توسعه صنایع تبدیلی افزایش مییابد
تسهیلات توسعه صنایع تبدیلی افزایش مییابدتسهیلات توسعه صنایع تبدیلی افزایش مییابدعضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس در ادامه احداث صنایع تبدیلی و فرآوری را مهمترین محرک برای رشد بخش کشاورزی دانست و گفت: ایجاد صنایع تبدیلی باعث میشود که نیاز واقعی برای محصولات کشاورزان در مناطق مختلف استان ایجاد شود و کشت قراردادی هم در همه جای دنیا با وجود این صنایع معنا پیدا میکند.
رحمانی افزود: با ایجاد صنایع تبدیلی و توسعه کشت قراردادی میتوان شرایطی شبیه خرید تضمینی را برای محصولات غیرراهبردی کشاورزی به ویژه محصولات باغی رقم زد و یکی از برنامههای کمیسیون برنامه و بودجه این است که با همکاری کمیسیون کشاورزی مجلس سهم تسهیلات توسعه صنایع تبدیلی در قانون بودجه را افزایش دهد.
انتهای پیام/
شناسه خبر: 689551